Konsulenthjælp for medlemmer

Har du problemer eller spørgsmål om din have, kan du kontakte Haveselskabets gratis rådgivning pr. mail til haveinfo@haven.dk.

Du kan sende fotos med af dine "syge planter" m.v. Se mere om hvordan du sender dit spørgsmål >>klik her
 
 - eller telefonisk på tlf. 45 93 60 00 - mandag og torsdag fra     kl. 9.00 - 13.00


Du kan også skrive pr. brev til:
Spørg om Haven
Jægersborgvej 47
2800 Lyngby
 
Medlemsnummer skal oplyses ved alle henvendelser.


Jordprøver
 
Man kan mod betaling gennem haveselskabet få analyseret jordprøver >> KLIK ind her for mere info.
Havearkitekt / havekonsulent

Det har længe været efterspurgt fra vore mange medlemmers side, at der i haveselskabet eksisterede en mulighed for at rekvirerer en faglig kompetent havearkitekt. Det har vi specielt mærket i rådgivningen hvor efterspørgslen har været stor.

Derfor er det med stor glæde, at vi i haveselskabet nu kan introducere et nyt samarbejde med et bredt udvalg af landets bedste og dygtigste havearkitekter. Fælles for de udvalgte havearkitekter er at de alle har store erfaring med at rådgive og indrette haver af enhver art.
 
Med ordningen forsøger vi igennem de 4 typer medlemspakker man kan vælge i mellem, at ramme de fleste haveejere der må gå med ønsker til ændringer eller rådgivning i deres have.
 
Hver havearkitekt er blevet tilknyttet et lokalområde svarende til vores enkelte afdelinger. Vores enkelte medlemmer kontakter således den havearkitekt der er tilknyttet deres lokalområde og kan herigennem få en uforpligtende snak om hvilken type medlemspakke der er rigtig for dem, i forhold til deres ønsker. For Nordvestjyllands vedkommende er havearkitekt Lone Skjødt, Grønne Glimt blevet tilknyttet.
 
Vi håber meget på der vil blive taget godt i mod den nye havearkitekt ordning og mange medlemmer af haveselskabet vil få stor glæde heraf.
 
Du kan i marts 2013 udgaven af magasinet Haven læse meget mere om havearkitektordningen og skulle du have spørgsmål til den, er du mere end velkommen til at kontakte os.
 
Med Venlig Hilsen
 
Jesper Carl Corfitzen
Havefaglig Leder
Gartner & Landskabsarkitekt

>> KLIK HER for mere info.
Nordvestjylland Afdeling v/ Thorvald Jensen, Tlf. 97 10 18 51, E-mail:thorvald@fibermail.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net